1 thought on “Drivhuset

  1. I søndags blev Bill, Jonas og jeg oplært i vedligehold af drivhusets tag. Så nu kan lærling 1, 2 og 3 også kontaktes når man melder sig til denne arbejdsopgave. Ved hjælp af slæden kan vi skrabe, tjekke søm (splinter), kitte og male tre ruder i bredden og to i højden, ad gangen. Vi er lidt begrænsede af at arbejdet kun kan laves når det er godt vejr – helst ikke noget med regnvejrsprognoser for dagene efter.
    Hvad kan man forvente sig i forbindelse med dette arbejde? Man kan nyde en absolut skøn udsigt over hele haven; pletter af hvid maling lidt overalt; ømme skuldre dagen efter; udfordring af højdeskræksnerven – hvis man har sådan een; opbygning af tillidssansen (og evnen til ikke at tænke for meget) – ja, man sidder jo der, to mand ovenpå et tag af glas, hvordan kan det overhovedet lade sig gøre?
    Alt i alt et meget tilfredsstillende arbejde. Vi er vel nået ca 1/3 igennem, så det skal nok gå hurtigt efter Stefan fandt på at vi arbejder i turnus. Nå ja, og så er der duften af kit og linolie…

Leave a Reply