Nye medlemmer

Som medlem er man med til at betale for leje af landbrugsgrunden, redskaber,
maling, forsikring, vedligeholdelse, strøm til vores elkoger og selvfølgelig frø og planter.

Pris for medlemskab:
400 kr i kvartalet

Som aktivt medlem er man med til at bestemme, hvad der skal sås til foråret, og har del i sommerens og efterårets høst. Man kan komme i haven, så tit man vil, og man kan stemme ved generalforsamlingen og stille op til bestyrelsen. Et nyt medlem skal melde sig ind for minimum et halvt år for at sikre kontinuitet.

Haven har eksisteret i mange år, så frugtræer og bærbuske er der rigtig mange af. Det giver en god høst, hvis man vil lægge arbejdstimer i plukkearbejdet. Grønsager fra markerne og vores store drivhus deler vi imellem os, efterhånden som afgrøderne gror og modnes.

Støttemedlemskab:
100 kr i kvartalet

Som støttemedlem er man med til at sikre, at havens drift kan fortsætte. Støttemedlemmer er velkomne til at komme på besøg og eksempelvis deltage i leslet eller høst af rabarber, bær og frugt. Kontakt os blot i forvejen. Hvis man sender sin emailadresse til kontakt@permahaven.dk, vil man som støttemedlem modtage enkelte emails per år med information om, hvad der sker i haven.

Betalingen skal ske på Gulereers Bankkonto: MERKURBANK – 8401 1602558

Man bestemmer selv hvor mange måneder ad gangen man vil indbetale, blot man husker at skrive sit fulde navn på bankoverførslen.