De første radiser

En dag med både sol og regn. Vi nyder de første radiser fra drivhuset til frokost alt imens vi lægger planer for fremtiden. Ænderne havde været ude at flyve en tur, så vi var helt forskrækkede da vi ankom og der kun var en and i søen. Men de kom snart tilbage. Vi var løbet tør for korn – men takket været Halit og ‘damen med æggene’, så fik vi fodret dem. For første gang – imens vi var der, i det mindste – så kom ænderne op og hyggede sig i de nye højbede i Rosenmarken.
Der blev bygget redekasser til hønsene og sået gulerødder i højbed i Rabarbermarken. Drivhuset står flot og nymalet og arbejdet med at anlægge stier mellem højbedene fortsatte. Desuden fik vi sået omkring 100 aspargesfrø, som vi har fået af Poul Erik (fra bisløjd-holdet) – og vi har stadig masser tilbage! Planen er at anlægge aspargesbedet lige syd for Rosenmarken, der hvor der har ligget en stor bunke grene og kviste i mange år. Jorden underneden er fri for græs, men med et væld af kulsukkerplanter.
Vi tog hjem med en bunke nælder, mælkebøtter, skvalderkål (set til 25 kr posen i supermarkedet), samt tre æg – årets første. Da det var lidt svært at dele tre æg mellem 9 personer, så hentede vi bare nogle nede fra damen med æggene.

Leave a Reply