Pludselig er der forår i luften

Erantis, fuglekvidder, sol og regn og en temperatur på omkring de 10 grader; foråret er virkelig på vej.
Straks fandt vi poserne med frø frem og gav os til at lægge planer for forspiring, såning og udplantning. I første omgang tog vi chili- og tomatfrø med hjem til forspiring i vores vindueskarme.
Vi kiggede til vores to bifamilier og begge var i live og havde masser af honning at spise af. Det så også ud til at familierne var store – og temmelig livlige. Da vi åbnede det grønne stade var der straks en bi der fløj afsted! Nå, men efter sidste år, hvor bifamilien også var i live sidst i februar og så ikke klarede det igennem marts hvor det pludselig blev meget koldt lagde vi et isolerende stykke plastik under låget for at hjælpe dem med at holde varmen. Det undrede mig, at famlien i det gule stade sad i det øverste magasin. De havde lukket næsten alle hullerne i plasticlåget med rigtige volde af propolis; det så imponerende ud.
Vedbenden – et afklip fra da vi malede skurvognen – som vi i efteråret satte ved en af poplerne tæt på bistaderne er kommet sig vældig godt.
Vandstanden i både regnopsamlingsdammen og den lille sø er meget høj, så vi er vel rustede til sommerens vanding.
Vi samlede masser af nældeskud og tog også lidt kål og porrer med hjem. Under bladdækket i bed nr 4A var der nogle små grønne skud – jeg ved ikke hvad det er, men det må vi kigge nærmere på næste uge.
IMG_8699 IMG_8698
IMG_8702 IMG_8704 IMG_8706  IMG_8707 IMG_8708 IMG_8709