Perfekt vejr, effektiv lugning og hjælpsomme gæster

En utrolig hyggelige søndag. Vejret var enhvers drøm af et sommervejr og vi fik utroligt meget fra hånden i løbet af de syv timer vi var der. Marianne og Maja kom, og vi havde besøg af Ben og hans mor Susy fra Skotland.
Lugning i højbede, vanding (fra tankene i drivhuset), udplantning af broccoli og knoldselleri, såning af bl. a. gulerod, rødbede og bladbede, udplantning af rosmarin og timian i urtebedet, kig til bierne og naturligvis pasning af drivhuset. Drivhuset ser helt fantastisk ud med mange store tomatplanter, begyndende rødbede og gulerod, den new zealand’ske spinat er langt fremme.
Der blev høstet bundter af den lækreste rabarber, rucola og spinat, samt en del salat og persille fra drivhus.
Hver anden gang vi så til ænderne var de der ikke og engang var der to ænder, men det var bare ikke vores! Der blev kun spottet to af vores ænder i dag.
De små græskarplanter klarer sig forløbig fint stående midt i det sorte plastik, der dækker frugtbuske-marken.
Såvidt jeg kan huske er det moschata-græskar og jeg har lige læst, at de skal bruge lang spiringstid, så det kan være de ikke når det. Vi må se hvordan sommeren arter sig. Efter et langt koldt forår tegner det nu endelig bedre.
Hvis alle de mælkebøttefrø bliver til planter, så er det vist meget godt, at Cristina har en opskrift på mælkebøttekaffe!! Jeg tror vi har nok kaffe til hele Reerslev i mange år!

 

1 thought on “Perfekt vejr, effektiv lugning og hjælpsomme gæster

Leave a Reply