Informationer om den funky fest

Hvor er det?

Gulereer ligger ved landsbyen Reerslev, ca. 4 km fra Hedehusene, stationen mellem Roskilde og Høje Tåstrup. Man kan tage bus nr. 116 imod Reerslev fra både Høje Tåstrup og Hedehusene station, bussen stopper lige overfor permahaven. Som regel skal man vente lidt længere på den i Hedehusene end Høje Tåstrup.

Man kan sagtens cykle, enten fra København ( 30 km) fra Høje Tåstrup (10 km) eller fra Hedehusene (4 km). Man kan også gå fra Hedehusene station, vejen hedder Reerslevvej og starter lige bag stationen.

Hvis man kommer på ben, med cykel eller i bil, så kører man fra Hedehusene imod Reerslev og kører gennem landsbyen og i udkanten overfor folkeskolen ligger haven, vejen hedder Tingstenen. Hvis man er i bil kan man parkere den på folkeskolens parkeringsplads.

Der er sandsynligvis kørelejlighed med en af de forskellige bil-ejere, det kan I jo lige forhøre Jer om hos mig eller André. 29805826 eller 23297192.

Hvis man kommer langvejs fra og gerne vil kan man jo sove derude fra Fredag til Mandag.

Til GPS-folk. Tingstenen, 2640 Hedehusene.

Hvornår er det?

I er inviteret til at komme op af eftermiddagen, 16-17 tiden Lørdag d. 25 Juni.

Men man er velkommen hele dagen – hjælpe til med  festopbygning, madlavning.

Vi håber nogen af Jer har lyst til at sove derude, vi har lånt naboens græsmark, som er ideel at slå telt op på. Man kan også sove indendørs i drivhusets slyngelstue-afdeling eller i Halmhuset, som vi dog forestiller os skal være børnehus til festen, men hvis du er for gammel og stiv til at ligge i et telt, så finder vi en seng til dig. Så vi har to dejlige dage at feste og hygge og lege og ha græs mellem tæerne.

Hvad skal man medbringe?

Noget at sove med og i. Det kan også være en hængekøje – vi har jo en lille skov.

Vigtigt: En tallerken og bestik – og gerne en kop. (hvis alle tager med slipper vi for skrald!)

Evt. en flaske drikkevand til div. kan være en god ide, vi trækker en haveslange fra naboen, men har ellers ikke rindende postevand derude, og selvom vi regner med at sørge for at der er nok, er det måske alligevel en god ide at medbringe en lille reserveflaske.

Evt. noget til grillen (bøf, fisk, veggeburger ect.) Vi laver en række grillsteder, det lokale folkekøkken laver hjemmedyrkede salater og altmuligt andet godt.

En flaske sprut/vin men kun hvis man har lyst, vi har et lille forråd. Vi tænker på at stille de medbragte flasker i baren, og så servere gratis cocktails og drinks.

Instrumenter. Vi har en scene og et band og nogle Djs,  der vil spille for os, men der er sikkert mange der bare gerne vil jamme omkring bålet. Underholdning…hvis du gerne vil lave et indslag, så er det jo megadeft, sig endelig til …ellers er I velkomne til at tage kroket, frisbees og kængutustyler, hulahopringe mm med.

Børnene! Ja tag dem med, vi har et halmhus lidt afsides, som vi håber kan fungere som børnestue mm.

En ting til vores tombola. Hvis alle tager en eller anden fin lille genstand med, laver vi en flot tombola-bod, sælger lodder til fem kr. og kan dermed finansiere lidt af festen på en sjov funky måde – og du får en sourvenir med hjem.

Der er ikke nogen rigtige toiletter derude, vi bygger verdens hyggeligste das, men bare så I ved det.

Andet?

Øhm – næ ikke andet end at det er en grønsags-mm-have, så man skal tænke sig om hvor man går og leger og så’n – men det gir nok sig selv. Ja og pga af børnene, så er det en dårlig ide med hunde, så lad dem blive hjemme. Og vær flinke overfor naboer og landsbybeboere, selv hvis de er underlige, vi skal jo leve med dem mange år endnu. Ellers må I bare ringe/maile og spørge, jeps.

Program for festen.

Ankomst i løbet af Lørdagen

Rundvisninger, Teltopslåning, Leg, Hjælp med folkekøkkenet..

Vi spiser ved 19.30 tiden

Bålet bliver tændt ved 21 tiden

Musikken starter ved 22 tiden

Dansen går

Morgenmad

Oprydning og chill

Tombola-trækning

Årtusindets fodboldkamp: Permaholdet mod Verdensholdet, en kam på liv og død..

Måske kan vi nå en Svømmetur, 20 min. gåtur fra haven.

På gensyn

Med Ret til Forbedringer….

Gulereer

 

Husk at vejret spiller en funky rolle, vi har ikke tagkapacitet til alle…så..

 

Leave a Reply