6 thoughts on “Hvem ved hvad disse planter hedder?

  1. Jeg har også en klog ven der mener den første er en japansk boghvede (fallopia), også en superinvasiv art, og at den anden er en slags sumpgræs.

  2. Jeg har spurgt til råds på havenyt.dk, og fik jeg hjælp med den første plante. Det er højst sandsynlig en kæmpe-pileurt – en art der står på Naturstyrelsens liste over invasive planter, og kommer vist oprindelig fra Asien (der findes også japansk pileurt, som ligner, men har mindre blade). Den er jo meget dekorativ, og jeg er ved at undersøge om den kunne være spiselig. Den er i familie med boghvede.

  3. Min botaniker-Mor mener at den første ligner en pileurt (en udenlandsk introduceret art). Hvor stor er den og har den blomster?
    Den anden er en art af star (Latin: Carex).

Leave a Reply