Dagen idag

Det var en dejlig søndag i haven. Nogen af os var lidt i tvivl om hvad vi skulle lave, til at starte med, men der gik ikke lang tid før arbejdet tog fart. I ca 2 graders kulde og overskyet, gik Cristina og Jazbo igang med at luge ud i brombærkrattet rundt om vandreservoiret.

Rasmus og Luca flyttede hele bunken af afskårne grene der lå i vejen lige ved indgangen og fik på den måde bygget vores Sankt Hans bål endnu større.

Bill og André sorterede i den anden bunke – den ved komposten – sammen med Charlotte. Bill og André skar de tykkeste og mest lige grene til og samlede dem ved siden af skuret til senere brug.

Charlotte skar de små grene til og fyldte komposten op og fik Jazbo til at hoppe den til.

Der blev selvfølgelig også spist frokost i drivhuset, spillet fodbold og hygget i al almindelighed.

Ved Tonys undervisning i sidste uge, lærte vi om elletræers fantastiske evne til at binde kvælstof i rødderne. Blandt de mange grene der blev båret fra den ene bunke til den anden, mener vi vi fandt et eksempel herpå.

Den sidste times tid dryssede der en let, kold sne. Det var meget smukt. Og på det tidspunkt var alle varme af arbejdet, så vi frøs kun lidt, og hoppede i den røde vogn kl halv fire, og rettede kursen tilbage mod byen.

 

1 thought on “Dagen idag

Leave a Reply