Tirsdagssange fra 2 sal tv

 

 

 

forårsdesert på vejHey folks
Een var i haven idag, i blæst og regn, bare turen derud, med div strabadserende uheld, havde været passende om Penelope havde siddet i drivhuset og vævet, tænkte jeg helt våd, vims og udtrådt. Men det var så rimeligt deft at kunne klæ sig af og skifte til tørt tøj fra inderst til yderst og gå polstret til værks.

Checkede alle de funky ting folk havde udrettet i Søndags – overvældene!
Vandede bed og potter i drivhuset, omend det for mestendels ikke var nødvendigt, alt sejlede nemlig indenfor, det regner rimeligt standhaftigt ind.
Begyndte udgravningen til kornmarken, endnu en ryg-brækkende enterprise – det skal renses for rødder og gøres klart til vårsæd, hvis nogen ikke skulle have noget bedre at tage sig til på Søndag er I velkommen til at grave/rense videre – det er mærket af.
Jeg har ikke hørt nogen nævne de kapitalistiske snegle i år, dem der snylter på ryggen af andres arbejde og spiser hinanden, hvis de kan komme til det, men jeg beklager at må fortælle at jeg fandt mange – rigtig mange – i den mark jeg gravede i. Æv.
Fik mig en lang snak med Bjarne – hørte en masse røverhistorier om gamle dage; han mente iøvrigt at vi havde voldet pilehegnet…jeg sagde bare: jaja det går ikke, men da jeg selv kiggede derover senere kunne jeg altså ikke se at der var blevet brækket grene af…så det er nok ikke noget.
Han fortalte også at han havde observeret flere fugleredder i vores Skt. Hans bål, men de er vel fløjet sidst i Juni..
Nogle af bærbuskene var iøvrigt blæst op og omkuld, ligesom mange andre ting inkl. Halits bistader…reparerede lidt her og der.
Og plastic-dækket på Halmhuset synes også at være blæst løst, det er måske en arbejdesopgave, at få sømmet det ordentligt på…det havde regnet ind i huset ærgeligt nok.

Ellers var alt bare så mega-frodigt, solen i søndagsmandags og nu regnen, alt spirede, knoppede og foldede sig ud – man fik helt lyst til at være honningbi med alle de nektar-glinsende pile-blomster eller muldvarp eller spinatspire…men temperaturen viste nu kun 6 grader…og …hvad med påske-Søndag – ved I allerede om I kommer? Vi snakked om – i frikvarterene i Søndags – at det kunne være hyggeligt med noget påskefrokost i haven! Måske lave sildebord og se om haren ikke havde gemt nogle lækkerier i krogene…det behøver ikke at være lige den Søndag – men hvem kunne hvis det var?

Det var vidst det…kh

Leave a Reply